Bepavoc organiseert weer Multimove Academy

Volleybalclub Bepavoc is opnieuw van start gegaan met haar Multimove Academy en volleybalschool in de sporthal van Paal. Ben jij 4, 5 of 6 jaar? “Dan kan je instromen in onze Multimove Academy. Een leuke bewegingsschool waar de nadruk vooral ligt op de bewegingsvaardigheden (rollen, gooien, lopen, springen, …) Ben jij 6, 7, 8 of 9 jaar? Dan kan je instromen in onze volleybalschool! Hier worden de eerste stapjes gezet in het echte volleybalspel! Ben jij 9, 10, 11 of 12 jaar en wil je ook leren volleyballen? Dat kan! Wil je meer info of wil je eens gratis komen proberen? Laat het ons weten!

info@bepavoc.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Even geduld...

Om u de beste online-ervaring te bieden, maakt deze website gebruik van first-party en third-party cookies. Voor meer informatie bezoek onze privacy pagina.