Multimove

Volleybalclub Beringen-Paal is een officieel erkende Multimove organisatie! 

Bepavoc biedt 4- tot 6-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

 

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

 

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

 

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Trainingsuren

  • woensdag 16 – 17u
  • zondag van 9u30 – 10u30

Lidgeld

(lidgeld seizoen 2020-2021, van september tot april)
  •  woensdag én zondag  € 100   (2x week)
  •  woensdag of zondag. € 70  (1x week)

Om u de beste online-ervaring te bieden, maakt deze website gebruik van first-party en third-party cookies. Voor meer informatie bezoek onze privacy pagina.